SevenSins.ro, lenjerie sexy si oferte care-ti vin perfect

Lenjeria sexy este unul din lucrurile cu care femeile si barbatii cu siguranta cad de acord: ele adora sa o poarta, iar ei sa se bucure de priveliste.

Poate lua forma unui cadou cu care nu vei da gres, mai ales cand este destinat partenerei, a unei surprize speciale pentru el sau poate fi, pur si simplu o tinuta plina plina de sex-appeal, care sa te reprezinte. Versatila si fara varsta, lenjeria intima sexy va ocupa intotdeuna unul din primele locuri in topul metodelor de seductie.

Chiar daca influentele modei se reflecta an de an si in colectiile de lenjerie, dantela delicata, portajartierul, corsetele sau babydoll-urile inocente vor pastra intotdeauna linia lor plina de delicatete si feminitate dincolo de orice tendinte si curente.

Buline, animal print, dantela colorata, plasa sau satin, orice ai visa sa imbraci asta seara, poti alege sa comanzi online iar maine, lenjeria preferata poate fi la usa ta.

In magazinul sevensins.ro te poti delecta cu sute de modele de lenjerie, rochii si accesorii sexy de calitate, din cele mai noi colectii fabricate in Polonia, la preturi accesibile. Disponibile in culori vibrante si variante, lenjeriile sunt organizate in magazin dupa gradul de erotism si indrazneala, lucru care te va ajuta sa alegi mai usor ceea ce ti se potriveste. Mai mult, vei gasi si modele de lenjerie XXL pentru forme voluptoase.

Majoritatea modelelor sunt in stoc si pot fi livrate in 24 de ore oriunde in tara, iar daca te-ai indragostit de o lenjerie care nu este disponibila, poti lansa o precomanda si vei fi anuntata cand poate fi adus produsul. Daca modelul comandat nu te avantajeaza sau te razgandesti, poti returna lenjeria comandata in 10 zile si vei primi banii inapoi.

Pana pe 10 iunie 2013, la SevenSins te poti delecta cu promotii speciale intre 10 si 20% la modele de lenjerie ultra-sexy sau cu o tenta clasica, costume sexy pentru seri dedicate fanteziilor erotice sau neglijeuri lejere, pentru seri de vara, in care o tinuta relaxanta si sexy este cea mai buna combinatie. Profita de preturile prietenoase, innoieste-ti garderoba si alunga monotonia!

Am selectat cateva din lenjeriile noastre preferate cu preturi reduse in galeria de mai jos.

 (P)

 

Leave a Comment