FC Zalău, ciuca bătăilor la turneul zonal

Federaţia Română de Fotbal a stabilit ca unul dintre cele zece turnee zonale din cadrul Campionatului Naţional de fotbal, rezervat juniorilor C, să se desfăşoare în oraşul de la poalele Meseşului, în organizarea clubului FC Zalău.

Din păcate, această decizie nu a fost de bun augur pentru juniorii antrenaţi de Cristian Oros, care, în cele trei partide disputate au reuşit să marcheze o singură dată, încasând, în schimb, nu mai puţin de 25 de goluri. Este adevărat faptul că echipa zălăuană este alcătuită din doar patru copii născuţi în 1998, ceilalţi juniori fiind mai mici cu un an, chiar cu doi decât adversarii lor, dar rezultatele înregistrate arată o diferenţă clară de valoare între FC Zalău şi celelalte participante.
Prima adversară pentru FC Zalău a fost LPS Satu Mare, în faţa căreia, juniorii antrenorului Cristian Oros au cedat cu scorul de 0 – 7. Joi a urmat o nouă umilinţă pentru formaţia de la poalele Meseşului, 1 – 10 în faţa juniorilor de la Salina Ocna Şugatag.
Nici a treia partidă nu a schimbat cu nimic datele problemei pentru FC Zalău, care a pierdut cu 0 – 8 meciul cu Gloria Bistriţa.
În urma rezultatelor înregistrate, echipa zălăuană a terminat pe ultimul loc turneul, competiţia fiind câştigată de Salina Ocna Şugatag, care a avut un golaveraj mai bun decât Gloria Bistriţa şi LPS Satu Mare.
Rezultatele complete: Gloria Bistriţa – Salina Ocna Şugatag 0 – 2, LPS Satu Mare – FC Zalău 7 – 0, Gloria Bistriţa – LPS Satu Mare 3 – 1, Salina Ocna Şugatag – FC Zalău 10 – 1, FC Zalău – Gloria Bistriţa 0 – 8, Salina Ocna Şugatag – LPS Satu Mare 1 – 2.
Clasament:
1. Salina Ocna Şugatag 3 2 0 1 13 – 3 6p
2. Gloria Bistriţa 3 2 0 1 11 – 3 6p
3. LPS Satu Mare 3 2 0 1 10 – 4 6p
4. FC Zalău 3 0 0 3 1 – 25 0p

Leave a Comment