„Vânătoarea” elevilor chiulangii continuă

Poliţiştii sălăjeni au mai identificat 24 de elevi care absentau nejustificat de la cursurile şcolare. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, poliţiştii de ordine publică, prevenire a criminalităţii şi proximitate din cadrul IPJ Sălaj, au organizat, miercuri, 5 iunie, activităţi preventive în 29 de unităţi şcolare din mediul urban şi rural din următoarele localităţi: Ileanda, Fildu de Jos, Fildu de Sus, Fildu de Mijloc, Tetiş, Agrij, Răstolţu Deşert, Almaşu, Jebucu, Mesteacăn, Cuzăplac, Tămaşa, Ciumărna, Chichişa, Romita, Dragu, Cizer, Sâg şi în oraşele Şimleu Silvaniei, Cehu Silvaniei şi municipiul Zalău.

De asemenea, poliţiştii, însoţiţi de cadre didactice, au organizat 22 de acţiuni pentru identificarea elevilor care absentează nejustificat de la cursurile şcolare, în această situaţie fiind surprinşi 24 de elevi zălăuani.
Potrivit sursei citate, în cadrul întâlnirilor, elevilor le-au fost prezentate materiale şi spoturi preventive, precum şi recomandări pentru prevenirea delincvenţei juvenile. În acest context, elevii din Şimleu Silvaniei au discutat cu poliţiştii despre accidentul rutier produs luni, 3 iunie, pe drumul naţional 1H, soldat cu decesul a doi tineri. Acţiunile poliţiştilor în şcoli vor continua până la finalul anului şcolar.

Leave a Comment