Zvonoteca

# Unii oameni ai legii, neavând probabil de lucru, ajung să stea ziua-n amiaza mare la taifas, cu pirandele, tocmai în parcarea unui supermarket unic. Iniţial, am crezut că băieţii în albastru îi ţin, într-adevăr, o lecţie femeii. Când am văzut însă că piranda fumează, bine, mersi, în faţa lor, ţinând şi copilul în cealaltă mână, iar pe deasupra mai şi rânjea, din când în când, la cei din maşină, ne-am dat seama că nu e nimic serios, ci doar o discuţie amicală. E lesne de înţeles, de plictiseală ce să şi faci altceva pe banii statului? Mai ales că în maşină erau trei băieţi cu caşchetă.

# Ieri dimineaţă, canalele din oraş arătau de parcă ar fi fost nişte oale de bogracs ce dădeau în clocot. La aşa drumuri, aşa canalizare. Noroc că Ăl’ de Sus a oprit, cât de cât, la timp ploaia, altfel riscam să se repete filmul din 2010. Oricum, pompierii au avut puţin de furcă în cartierul Păcii.

6 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Plotoneru' Gheorghe Mengele

    Mai zvonalailor si dragi parerologi!
    Diferenta intre stire de presa si paraciune este mare mai pruncilor!
    Pana la urma sunteti specialisti si in tactici politienesti si de interogare?
    Daca-i strangeau pirandei degetele si-o tzatza in menghina,bashka-i mai puneau si mekla la faru masinii ca Gestapo-ul la reflector,era bai ca o chinuie pe banii statului.
    E lesne de inteles ca fara har jurnalistic,fara subiecte si fara inspiratie faci din foaia bietului Danil Muresanul cornete de bomboane agricole si aprozar ad hocus pocus,ca sa nu zic seminte de floarea nici macar a soarelui ci seminte de floarea aia numita ca stirea voastra, pruna pirandei la rebus.
    Amu ca si politistii o vazt reclama aia cu cetateanu european si o trateaza pe piranda ca atare si nu o streseaza iara-i mirare mare in loc sa va mire ca nu aveti ce scrie!
    Pana la urma,una-i ce vezi si alta ce se intampla si printzipul Crede si nu cerceta are si el partea lui mare de adevar,deoarece si io mai deunazi am vazut un tip cu un ziar in mana la semaforu de la Carefour si mi-am zis ca-i ziarist pana o venit la masina cu ziarul si mi-o zas …Ia mancatz-as foaia boierule si da-mi si mie de un prenadez ca mi-e o foame de n-am ce trage pe nas si le curg mucii la puradei si pirandei de la atata frig si prostie si n-am cui sa-i donez sa-i bea..Ca,zice gitanu’,ioa am auzit ca aia care mananca muci si nu cacat, devin mai destepti…Si zo,mucii puradeilor di pirandei is de calitate si au calciu si fosfor bio mancatz-as….Ca nu manancam chemicale si E-uri….
    Incercati!
    Poate,poate ajuta si la voi!

    1. x

      prietene, esti penibil cu replicile puse pe repeat. Am inteles faza cu mucii si kktul, nu trebuie sa insisti, oricat ti-ar placea sa le mananci pe ambele.
      Cat despre nemultumirile tale cu privire la continutul „stirii” la care te referi, cu riscul ca vei lesina in urma socului, scriitura asta nu e o stire!

      1. Prieten cu ai destepti

        Mai asta de la 8,37…
        Cap de butelie neexplodata!
        In lumea mucilor si cacatului nu poti vorbi de trandafiri si apa de colonie!
        Pana la urma apelativul de prietene sa-l folosesti cu amicii si colegii tai!
        Nici in cele mai negre cosmaruri ale mele n-am avut astfel de prieteni ca tine sau aia din lumea ta sumbra!
        Normal ca astea de mai sus nu-s stiri is nestiri si caterinca care merge acolo unde-s iarmaroace si targuri unde se scot panglici pe nas si unde femeia cu barba si copilu cu 2 capete din formol tin ratingul balciului.
        Le-am mai spus unor loaze ca tine ca mananc mai mult cozonac dupa arta scrisului decat paine si cacat mananca unii care se cred priceputi la scris!
        V-au murit muzele astora ca tine sau mai bine spus nici ca s-au nascut vreodata!
        Esti penibil ca si astia pe care-i sustii si intelegem asta netrebuind nici sa te scuzi nici sa explici!
        E preferabil sa mananci mancare nu cacat!
        Ai rasuflarea grea ,iti pute gura si esti foarte previzibil!

      2. Cervantes

        Cand esti in genunchi in pozitia misionarului cu cateva trepte de cultura si har mai jos,n-ai decat sa taci resemnat si sa inghiti cu recunostinta ce ti se da!
        Chiar daca te doare-n gat dupa aceea!

  2. Snoave si cimilituri....

    1-Cainii mor de drum lung si prostalaii de grija altora!
    Ham! and ham!
    2-Nu-i treaba magarocilor de unde beau oitzele apa!
    Behehehehehe!

  3. Apropos!

    Daca tat sunteti atata de destepti si interesanti,inainte de a face observatii asupra altora,ar trebui sa vedeti ca la 80% sa nu zic 90% dintre articolele voastre nu exista niciun comentariu.Deci,sunt total neinteresante si rasuflate!
    D-aia ati dat anunt pentru consilier de marketing?
    Va vindeti greu neprieteni dragi!
    Macar graiesii au avut alternativa la restructurare.
    I-a trimis bunul lor stapan sa scrie etichete pe conservele de fasole si costitza.
    Da’ tu asta coltzosu care esti responsabil cu raspunsu obraznic si alti raspandaci de categoria 3-a ca vrajitoru Rumburak din Arabella?
    Voi unde o sa scrieti?
    Aud?
    Asa ca mistocarirea altora eu zic ca trebuie sa-i preocupe doar pe aceia care nu sunt ei insisi o biata gluma sau un accident genetic nefericit!

Leave a Comment