Doi foşti jucători ai Rematului, în tratative cu Phoenix Şimleu

După ce a afirmat că şi-ar dori să revină la Zalău, voleibalistul macedonean Gjoko Josifov ar putea evolua în sezonul următor pentru cealaltă reprezentantă din Divizia A1 a judeţului Sălaj, Phoenix Şimleu Silvaniei.

Zvonurile potrivit cărora, fostul centru al Rematului ar putea ajunge în această vară la poalele Măgurii sunt întărite de faptul că antrenorul Mircea Abraham ne-a declarat săptămâna trecută că, foarte probabil, va renunţa la maghiarul Bokor Gabor, voleibalist ce a evoluat pe acelaşi pot în sezonul trecut.
La gruparea de la poalele Măgurii ar putea evolua din sezonul viitor şi secundul Mihai Mărieş. „Într-adevăr, suntem în tratative cu mai mulţi jucători, nu doar cu Mărieş sau cu Josifov, dar încă nu am semnat cu niciunul dintre ei”, ne-a declarat Mircea Abraham.
Şi Mihai Mărieş ne-a confirmat faptul că poartă tratative cu CS Phoenix, dar nu a semnat încă un contract cu clubul de sub Măgura. „Sunt în discuţii cu cei de la Şimleu, dar încă nu am semnat niciun contract. Există şanse să ajungem la o înţelegere, dar încă nu se ştie nimic concret”, a afirmat voleibalistul.
Macedoneanul Gjoko Josifov a câştigat două titluri de campion al României cu Remat Zalău, formaţie de care s-a despărţit în luna ianuarie a anului trecut. Ultima dată, Josifov a jucat la Volleyball Arbesbach, în Austria, formaţie cu care s-a clasat pe locul şapte la finele sezonului.
Originar din Baia Mare, Mărieş a fost transferat la Remat Zalău în 2008, câştigând trei titluri cu echipa zălăuană.

Leave a Comment