Salarii de 1.000 de euro pentru strungari şi mecanici

Sălăjenii cu studii medii, calificaţi în meseriile de lăcătuş mecanic sau strungar, pot alege să lucreze în străinătate, în Republica Cehă, pentru un salariu de 1.000 de euro lunar. Un angajator, Abydos SRO, oferă în această perioadă, prin intermediul portalului Eures – munca în străinătate, 15 locuri de muncă pentru şlefuitori şi pilitori, joburi care implică lustruirea produselor din fontă şi finisarea suprafeţei din fontă pentru maşini auto. Potrivit ofertei, angajatorul din Cehia solicită: studii medii, calificare în meseria de lăcătuş mecanic sau strungar şi abilităţi manuale. Salarizarea ajunge la 1.000 de euro lunar, iar durata contractului de muncă este pe o perioadă nedeterminată. Oferta este valabilă până la data 30 iunie. Cei interesaţi pot să-şi trimită CV-ul la adresa rebeca.miclau@abydos,cz sau hazloz@abydos.cz sau pot obţine mai multe informaţii de la departamentul Eures al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj.

7 Thoughts to “Salarii de 1.000 de euro pentru strungari şi mecanici”

  1. Anonim

    daca tot dati ca stire despre firma asta interesati-va si cum trateaza cehii muncitorii romani care incap pe mana lor

  2. Contrariat !

    pana la o mie de euro e cale lunga ,iar de conditii sa nu mai vb. bine zis 12;15

  3. Anonim

    Cea mai mare teapa !! Te cheama in Germania la REGENSBURG cand poti sa te duci pe partea cealalta in CEHIA pentru ca in CEHIA este fabrica.Poti sa muncesti cat ai munci,ca banii ii ia Rebecca si cu Martin.HOTIIII,HOTIII,HOTIIILOR. CEI MAI PRAPADITI OAMENII AU NEVOIE DE OAMENII CARE SUNT CONSTRANSI CA SA AJUNGA ACOLO SA AJUNGA FARA BANI SI CA SA LE DEA EI 1000 de COROANE PE SAPTAMANA CARE NU AJUNG NICI DE MANACARE.

  4. Constantin

    Buna ziua, nu este adevarat ceea ce spuneti despre firma Abydos, eu am lucrat anul trecut iar saptamana trecuta am venit cu 2 prieteni, este adevarat e nevoie de perioada de acomodare, ca sa poti ajunge la un salariu peste 800 euro, insa nu este imposibil,se lucreaza doar 8 ore. Sunt foarte multumit ca am aceasta posibilitate sa lucrez in cadrul acestei firme. Referitor la Martin si Rebeca, sunt angajati in cadrul firmei care isi fac treaba la standarde nemtesti si nu cum suntem noi romanii obisnuiti. Sanatate tuturor si doamne ajuta !

  5. Constantin

    Am uitat sa raspund la cel care considera faptul ca esti pus sa vii pe Regensburg, daca nu aveti capacitatea sa ganditi nici macar atat, de ce sunteti chemati pe aceasta ruta, nu cred ca mai e nevoie de alte argumente, dumneata poti ajunge si cu masina personala daca o ai, sau chiar pe jos, ideea este ca doar pe Regensburg se ajunge de dimineata si aceasta firma fac angajarile doar Luni, Marti, Miercuri si Joi. Nici nu ma mira faptul ca nu a-ti ramas la ei.

  6. petrica

    abydos-o mare teapa-la terminarea contractului au refuzat sa-mi dea bani ,de fapt niciun roman nu si-a luat bani pe ultimele 2 saptamani ,munca e grea ,bani putini,sub 500 euro,majoritatea pleaca dupa ce primesc primul salariu ,aici este castigul lor rulajul mare de oameni pe care nu-i platesc

Leave a Comment