UPDATE: Brazilianul Adriano Lamb revine la Zalău

„Este un jucător care poate face diferenţa într-un meci”, spune antrenorul Aurel Vlaicu

CS Volei Municipal Zalău va avea ridicător „de lux” în sezonul viitor. Adrian Lamb, unul dintre cei mai buni coordonatori de joc care au evoluat vreodată la poalele Meseşului, revine la echipa zălăuană de volei. „Am ajuns la o înţelegere cu Adriano Lamb şi am semnat cu el un contract valabil pe o perioadă de un an”, ne-a dezvăluit preşedintele clubului zălăuan, Stelian Potroviţă.
Ridicătorul brazilian a mai evoluat la echipa zălăuană în sezonul 2009 – 2010, la finalul căruia a câştigat titlul de campion al României cu Remat Zalău.
Actualul antrenor principal al echipei CS Volei Municipal Zalău, Aurel Vlaicu, care a avut un rol important în realizarea acestui transfer, s-a aflat pe banca tehnică a echipei zălăuane şi în sezonul 2009 – 2010, dar în calitate de secund. „Mă bucur foarte mult că am reuşit, împreună cu persoanele din conducerea clubului, să realizăm acest transfer. Lamb este un jucător foarte valoros, care poate face diferenţa într-un meci. Sper să se integreze cât mai repede şi cât mai bine în echipă şi să-şi pună valoare în aplicare”, a declarat tehnicianul Aurel Vlaicu.
În vârstă de 32 de ani, brazilianul Adriano Lamb a început voleiul de performanţă în 1997, în ţara natală, dar în scurt timp a ajuns la echipe cunoscute în voleiul mondial. A evoluat în campionate din cinci ţări, pe lângă cel din Brazilia, jucând în campionatele din Portugalia, România, Iran şi Turcia.
După despărţirea de Remat Zalău, ridicătorul din Ţara Cafelei a evoluat la Bank Keshavarzi (Iran), iar în ultimele două sezoane a jucat pentru formaţia turcă, Ziraat Bankasi.

One Thought to “UPDATE: Brazilianul Adriano Lamb revine la Zalău”

  1. Anonim

    FELICITARI! Un transfer foarte bun.

Leave a Comment