Echipa de oină Avântul Hida, locul I la Cupa „Cireşelor”

Înfiinţată în această primăvară, la iniţiativa profesorului Dan Aluaş, echipa de oină, Avântul Hida, a obţinut primul rezultat notabil la finalul săptămânii trecute.

Dinamic Coruia a organizat prima ediţie a Cupei „Cireşelor”, competiţie desfăşurată pe terenul de fotbal din localitatea maramureşeană. Prima ediţie s-a disputat la două categorii de vârstă, juniori şi seniori, participând echipele: Dinamic Coruia, Speranţa Dragu, Voinţa Coruia şi Avântul Hida.
Competiţia rezervată seniorilor a fost câştigată de Avântul Hida, care s-a impus cu scorul de 8 – 7 în faţa echipei gazdă, Dinamic Coruia, şi cu scorul de 17 – 9 în faţa celor de la Voinţa Coruia.
După ce, ani la rând, a ocupat funcţia de director al Şcolii Gimnaziale din Dragu, profesorul Dan Aluaş s-a întors, la începutul acestui ani şcolar, la Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” din Hida, unde avea titularizare la catedra de tehnologie. „Revenind la Hida, am decis să înfiinţez şi aici o echipă de oină cu copiii pe care i-am pregătit şi la Dragu şi care continuă studiile la liceul din Hida. Am mai participat în acest an la Cupa Prietenia, iar acum, la Cupa Cireşelor”, ne-a dezvăluit profesorul Aluaş.
Cealaltă echipă sălăjeană, Speranţa Dragu, a participat cu o echipă de juniori la Cupa „Cireşelor”, clasându-se pe locul doi, după Dinamic Coruia. Juniorii pregătiţi de Cosmin Ardelean au câştigat cu scorul de 10 – 4 duelul cu Voinţa Coruia, dar au pierdut cu scorul 6 – 17 disputa cu Dinamic Coruia.

 

One Thought to “Echipa de oină Avântul Hida, locul I la Cupa „Cireşelor””

  1. owen maria

    felicitari si mult succes!

Leave a Comment