Şi-a ucis fetiţa de numai 2 luni, pentru că a plâns

O bestie cu chip de femeie a dat dovadă de o cruzime fără margini, ce a şocat întreaga comunitate din Pustă Vale. La finele săptămânii trecute, femeia şi-a ucis, cu bestialitate, copila de numai două luni, doar pentru că micuţa a început să plângă. A luat un cuţit şi a îngunghiat-o de mai multe ori în zona gâtului şi pieptului, iar pentru că loviturile nu i-au fost fatale, a sugrumat-o. În plus, femeia aruncă toată vina pe sora copilei decedate, o fetiţă de numai 4 ani, spunând procurorilor că micuţa este criminala.

O femeie în vârstă de 33 de ani, din localitatea Pustă Vale, a fost arestată preventiv duminică pentru săvârşirea infracţiunea de omor calificat, după ce şi-a ucis fetiţa de numai 2 luni. Cumplita faptă a fost sesizată autorităţilor de către medicii unităţii spitaliceşti unde fetiţa a fost dusă pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, Pompilia Stana, a declarat că faptele s-au petrecut în cursul zilei de sâmbătă, 23 februarie. „Inculpata K.V. a fost reţinută sâmbătă şi prezentată următoarea zi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. În fapt, se reţine că inculpata, în data de 23 februarie, i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit şi a sugrumat-o pe fiica sa K. D., în vârstă de două luni şi zece zile, cauzând decesul acesteia. Împotriva inculpatei a fost începută urmărirea penală şi pusă în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de omor. La data de 24 februarie, procurorii au dispus reţinerea inculpatei pentru 24 de ore, următoarea zi fiind prezentată Tribunalului Sălaj, care a admis cererea de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a declarat Pompilia Stana.

Vom reveni cu amănunte.

2 Thoughts to “Şi-a ucis fetiţa de numai 2 luni, pentru că a plâns”

  1. Anonim

    de etinie roma ! adica tigan !

  2. ene

    unde sunt acuma ong urile cu drepurile tiganilor?Haoleu maica l o impuscat in spate politistul……
    Oare cum ar fi sa ii extermine pe acesti paraziti?

Leave a Comment