Zvonoteca

# O firmă de curierat care se consideră foarte funny este cu totul altfel decât ceea ce pare la prima vedere. Pentru a simplă sumă de bani, nu foarte mare astfel că nici nu foarte grea, omul aşteaptă de-i vine acru. Iar dacă se gândeşte, totuşi, într-un târziu să sune la sediul firmei pentru a întreba de ce nu au ajuns banii la destinaţie, angajaţii îţi spun foarte nepăsători că pur şi simplu au uitat. Şi dacă vrei ca banii să ajungă, totuşi la tine îţi explică foarte frumos că te aşteaptă la sediul lor. Vorba cântecului: „C-aşai românul…”.

# Zice-se că într-un club situat la subsolul clădirii în care este şi Restaurantul „Zahana”, într-una din zilele trecute, un cartofor deranjat de faptul că ar fi pierdut la jocurile de noroc s-a enervat la culme pe aparate şi a început să le ia la pumni. Nici una, nici două, apel la serviciul de urgenţă, iar în câteva minute oamenii legii au şi fost prezenţi la faţa locului. Numai că, în loc să-i aplice omului cu pricina o corecţie zdravănă, s-au apucat a-şi împărţi pumni şi palme între ei. Efectiv, cei prezenţi au rămas înmărmuriţi când au văzut ce se întâmplă. Noi şi acum suntem şocaţi. Totuşi, e vorba de oamenii legii.

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. ioan

    foarte bine a facut ca sant sabotatii de cei de la militie. lucreaza cu acelasi tertipurii de anii de zile.te citeaza si te amana te poarta pe drumuri la dat declaratii si pe urma nu se alege nimic din munca lor .macar jandarmii fac ordine si pun la respect nemernicii care fac probleme in oras.

  2. ioan

    de cate ori am apletat la jandarmi au raspuns promt si au rezolvat corect sesizarea mea.multumesc jandarmilor!!!

Leave a Comment