Au plonjat cu maşina în râul Barcău

Doi bărbaţi în vârstă de 27 şi 34 de ani au trecut prin clipe de groază miercuri, în jurul amiezii, după ce maşina în care se aflau, condusă de tânărul de 27 de ani, a plonjat în râul Barcău. Accidentul s-a produs într-o fracţiune de secundă. Şoferul, pierzând controlul volanului, s-a izbit cu autoturismul de un cap de pod şi a fost proiectat direct în apele Barcăului.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că accidentul s-a petrecut pe DN 1H, în localitatea Nuşfalău. „Robert O., de 27 de ani, din Nuşfalău, conducea un autoturism proprietate personal şi, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un capăt de pod peste râul Barcău, autoturismul fiind apoi proiectat peste balustrada podului, în albia râului. În urma impactului, C. Szabolcs, de 34 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă în autoturism a fost rănit grav, iar conducătorul auto a suferit leziuni uşoare”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, în momentul producerii accidentului, pasagerii nu aveau cuplate centurile de siguranţă. De altfel, conducătorul autoturismului a fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind negativ.
Bărbatul de 34 de ani a fost transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Potrivit reprezentanţilor unităţii spitaliceşti, acesta a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu traumatisme la nivelul feţei şi toracelui, precum şi cu o fractură costală. Acesta a fost tratat în Urgenţă, după care a fost lăsat la domiciliu.
Deşi a refuzat investigaţiile medicale, din cauza durerilor, şoferul s-a prezentat în următoarea zi, respectiv joi, la spital. „Acesta a fost diagnosticat cu un traumatism toracic şi o contuzie sternală rezultată în urma unui accident produs în ultimele 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Codruţa Puşcaş.
Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cauzele şi împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

2 Thoughts to “Au plonjat cu maşina în râul Barcău”

  1. BESINOSI DE BANI GATA ASTA LE SOARTA

  2. unu

    ba fraierilor care ati pus poza nu a u plonjat in apa cum reiese din imagine si mai mult raul ala seamana mai mult a fi muresul nu barcaul….

Leave a Comment