Maşină blindată de transport valori, ajunsă în şanţ din cauza zăpezii

Doi angajaţi ai unei firme de transport valori, în vârstă de 47 şi 49 de ani, din judeţul Maramureş, au fost duşi la spital cu un echipaj SMURD şi un echipaj de ambulanţă, în această dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a derapat pe drumul acoperit cu zăpadă bătătorită şi a intrat în şanţ. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, accidentul rutier s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că accidentul s-a petrecut miercuri dimineaţa, la ora 6.30, pe DN1C, în localitatea Gâlgău. „În data de 12 decembrie, Ion T., de 46 de ani, din Baia Mare, a condus o autospecială unei societăţi comerciale, din direcţia Dej – Baia Mare, pe un carosabil acoperit cu zăpadă bătătorită. Acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în şanţul din partea stânga în direcţia de mers. În urma impactului, doi pasageri în autoturism, în vârstă de 47 şi 49 de ani, din judeţul Maramureş, au suferit leziuni uşoare”, a declarat purtătorul de cuvânt.
Potrivit sursei citate, autoturismul care a derapat pe drumul acoperit de zăpadă era echipat cu anvelope de iarnă.
La locul accidentului au intervenit un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Ileanda şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, Lucian Jacodi, a declarat că în momentul producerii accidentului în autoturism se aflau trei persoane. „Un echipaj SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Ileanda a fost solicitat să intervină pentru a acorda îngrijiri medicale unor persoane, în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Gâlgău. În autoturism se aflau trei persoane, dintre care două au avut nevoie de îngrijiri medicale. Acestea au fost preluate de un echipaj SMURD şi un echipaj de ambulanţă, fiind transportate la spitalul din Dej”, a afirmat Jacodi.
Conducătorul auto a fost testat în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cauzele şi împrejurările exacte în care a avut loc accidentul rutier.

One Thought to “Maşină blindată de transport valori, ajunsă în şanţ din cauza zăpezii”

  1. FONDURI NERAMBURSABILE UE

    2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Leave a Comment