Zvonoteca

# Spun gurile rele că un fost purtător de vorbe din urbe ar fi fost surprins plimbându-se cu autobuzul, dar fără bilet. Întrebat de controloarea sexy şi rea ce face, junele a răspuns că face blatul. Noroc cu sufletul mare al unei persoane sus puse, care a îmblinzit scorpia, astfel încât fercheşul blatist a scăpat doar cu un tras de urechi şi o roşeală aprigă-n obraji.

# Cine i-o fi învăţat pe unii cetăţeni ai urbei ca atunci când mergi să-ţi bei cafeaua pe teresă trebuie să mergi cu maşina până-n buza cârciumii, chiar dacă asta înseamnă să urci cu autoturismul pe trotuar şi chiar să blochezi circulaţia pietonilor? Cât de cocalar trebuie să fii? Baiul e că n-am văzut niciodată picior de poliţist local care să dea târcoale cu procesele verbale în mână!

5 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    MAGHIU, CLAR

    1. Anonim

      A confirmat Ana Tudoran pe facebook ca e vorba despre un purtator de cuvant al celui de-al doilea partid din Salaj, vicepresedinte recent ales si consilier judetean

  2. suna la politie !

    de ce nu sunati la politie???? carcotasi de 2 lei ! tot timpul va ascundeti si nu aveti curajul sa luati atitudine ! vezi un BOU pe trotuoar cu masina? SUNA LA POLITIE !! si garantat vine un echipaj, si daca tot esti tare in parcare, stai acolo si filnmeaza cu telefonul modul in care isi exectita atributiile de service politisti si fale publice !

  3. a

    in general, toate terasele au pe „cineva” in administratie care le protejeaza. dar daca nimeni nu ia atitudine, si mai ales voi presa, nu veniti cu ceva clar si palpabil, in care sa atrageti si institutiile implicate in acordarea de autorizatii si verificare a acestor terase, a domeniului public, nu o sa se schimbe nimic. Deci nenea Zvonea, hai cu poze, cu un filmulet, cu o sesizare si unrraspuns la ea de la Primarie, politie, DSP si DSVSA, etc. Avem in tara o mie de institutii care ar trebui sa-si faca treaba si voi nu stiti sa le „sensibilizati” sa le deschideti ochii.

    1. Anda

      ziarul asta chiar scrie mereu despre nesimtirea si ignoranta autoritatilor, rasfoieste-l si vei gasi articole nenumarate, editoriale, nu doar zvonoteci. Insa de multe ori, obrazul lor e prea gros ca sa tina cont chiar si de ceea ce s espune si se dovedeste inclusiv cu date concrete si fotografii. Si orice zalauan stie asta f bine si simte pe pielea lui zilnic.

Leave a Comment