„Spaţiu Privat Virtual” – serviciu acordat gratuit persoanelor fizice

În vederea evitării deplasării contribuabililor la ghişeele ANAF şi a risipei de timp, Fiscul sălăjean reamintește că persoanele fizice pot solicita şi primi, prin serviciul „Spaţiu Privat Vrtual”, informaţii cum sunt: obligaţiile fiscale pe care le au de plată, contribuţiile sociale obligatorii declarate de angajator, înştiinţări despre plăţile efectuate pe CNP în contul impozitului pe venit şi a contribuţiilor sociale administrate de ANAF şamd.

Acest serviciu este la dispoziţia persoanelor fizice în mod gratuit, prin internet, 24 de ore din 24. Pentru a beneficia de acest serviciu, trebuie să vă înregistraţi ca utilizatori pe site-ul www.anaf.ro, secţiunea Spaţiul Privat Virtual, rubrica „ Înregistrare utilizatori”.

Prin acest serviciu persoanele fizice pot depune declaraţii fiscale cum sunt: declaraţia anuală de venit ( Declaraţia 200) declaraţia privind venitul estimat/norma de venit ( Declaraţia 220 ), declaraţia 230 – privind destinaţia sumei reprezentănd până la 2 la sută din impozitul anual pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor .

Leave a Comment