Site-ul MAGAZIN SĂLĂJEAN a depăşit 100 de milioane de accesări

Cotidianul Magazin Sălăjean a depăşit, zilele trecute, cifra de 100.000.000 de accesări pe pagina on-line a ziarului. Între timp, şi pe Facebook, numărul celor care ne sunt zi de zi alături s-a rotunjit, ajungând la 19.000 de prieteni.

Chiar dacă nu suntem un colectiv numeros, am reuşit, fără falsă modestie, să ne impunem în presa sălăjeană şi să fim în centrul atenţiei cititorilor nu doar prin informaţiile, articolele, editorialele pe care oamenii care ne sunt alături le citesc zi de zi, ci mai ales prin acurateţea informaţiilor, lipsa dezinformării, a răstălmăcirii comunicatelor ce vin din partea autorităţilor aşa cum, din păcate, se întâmplă în alte cazuri.

Desigur, nu lauda este ceea ce dorim să subliniem acum, la împlinirea acestui frumos… număr aniversar, însă, dacă ar fi să lăudăm pe cineva, acela este cu siguranţă cititorul nostru. Cele o sută de milioane de perechi de ochi care ne-au citit online până în acest moment cărora li se alătură cititorii variantei tipărite a ziarului şi abonaţii cărora, ca în fiecare an, le mulţumim. Oamenii care ne informează, care ne spun despre problemele şi durerile lor, dar şi despre bucurii, realizări şi momente fericite. Pentru că cititorul este, de fapt, raţiunea pentru care cotidianul nostru merge mai departe şi totodată cel mai important critic din câţi există.

Fiecăruia în parte îi mulţumim pentru susţinere, pentru încurajări şi pentru felicitările, dar şi criticile pe care le primim telefonic, prin scrisori ori sub forma comentariilor la articolele noastre. Realizările, micile ori marile noastre “recorduri” vi se datorează, dragi cititori, în totalitate.

 

Redacţia

6 Thoughts to “Site-ul MAGAZIN SĂLĂJEAN a depăşit 100 de milioane de accesări”

  1. Anonim

    cu plusuri cu minusuri, ca orice redactie pana la urma..(bine la unele mai mult cu minusuri), nu e cazul vostru. Parerea mea e ca sunteti destul de echilibrati, in ce priveste relatia cu autoritatile publice, poate prea echilibrati cand n-ar merita-o.
    Aveti preferinte politice si chiar daca sunt exprimate nuantat si subtil, se simt in editoriale dar si in general in politica redactionala, mai eles in campaniile electorale. Si eu cred ca un ziar ar trebui sa fie 100%impartial. Zalaul, Salajul e o zona cu mari probleme, sunt o gramada de lucruri de facut, subiecte de tratat, iar in ecuatia asta: administratie locala-opinie publica-necesitati/probleme, aveti un rol major. Multe lucruri se rezolva doar cu presiune media si a opiniei publice, individual nu ai nici o sansa. Sunt sigur ca sunteti constienti de asta si sper ca in viitor sa adminsitrati si mai bine acest avantaj.

  2. Anonim

    Felicitari! Asta da cifra rotunda! Cât 5 Românii ! Este o dovada profesionalismului vostru. Felicitari inca o data pentru intreaga redactie!

  3. Anonim

    Va citesc din strainatate, sunteti sursa mea de informare pentru ceea ce se intampla acasa. De la voi aflu rapid informatiile noi, si, ceea ce e mai important, informatii corecte si nu bazaconii! Felicitari!

  4. Anonim

    Felicitari, putini dar buni. O redactie care nu danseaza cum canta autoritatile si care apreciaza realizarile celor care conduc dar critica si aduc in atentie lipsurile, greselile si problemele noastre. Politic am observat de asemenea echidistanta chiar daca uneori se mai simt afinitati – probabil sunt inerente in anumite exprimari sau opinii insa oricum nu evidente. Eu va felicit si va apreciez din toata inima pentru ca scrieti realist, exista si umor, si cuvinte care merg la suflet si va distantati de multe alte ziare chiar din presa centrala.

  5. Alfaman

    De ce nu faceti un chat cum are „radiera” de la ZTV? Evident, sa fie cu cenzura injuriilor si nu a opiniilor, criticilor(cum se intampla la „ala cu sala de fitznes”).

  6. Anonim

    Aia cu tasta F5 era valabila acum zece ani inclusiv pe youtube, si oricum a tinut cateva luni pana s au prins inclusiv site.urile, e rasuflata de mult. E o cifra decenta pt un ziar care e online de atatia ani. Felicitări!

Leave a Comment