Tâlhar la drumul mare, prins de poliţiştii din Crasna

 Un bărbat din Cizer a fost bătut crunt, tâlhărit  şi abandonat în mijlocul drumului, miercuri seara. Victima a apucat, cu ultimele puteri, să telefoneze la numărul unic de urgenţă 112 şi să-i anunţe pe oamenii legii despre cele întâmplate.

Din comunicatul IPJ Sălaj reiese faptul că dispeceratul instituției a fost sesizat în ziua de 8 Martie a.c., în jurul orei 21.30 de un bărbat de 69 de ani, din Comuna Cizer, cu privire la faptul că persoane necunoscute l-au bătut şi deposedat de bani şi de telefonul mobil. Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna, s-a stabilit că în seara respectivă, în timp ce se deplasa spre domiciliu, bărbatul a fost deposedat, prin violenţă, de telefon mobil, 400 Euro și 300 lei. În urma loviturilor primite, victima a necesitat spitalizarea.

Suspectul a fost prins la scurt timp, prin mobilizarea exemplară a poliţiştilor din Crasna

Inculpatul, un tânăr de 22 de ani, din comună, a fost prins şi reţinut de poliţişti, asupra lui fiind găsite o parte din sumele de bani (300 de Euro şi 196 lei) şi telefonul mobil. În cursul zilei de vineri, 10 martie, suspectul a fost prezentat instanţei din Şimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată. Magistraţii au admis propunerea procurorilor şi au emis un mandat de arestare pentru 30 de zile. Victima este în stare stabilă iar rănile, spun medicii, deşi au fost deosebit de serioase, nu-i pun în pericol viaţa în acest moment.

One Thought to “Tâlhar la drumul mare, prins de poliţiştii din Crasna”

  1. Anonim

    Măi Florine,căcam-aș pe el articol…L-ai făcut varză !

Leave a Comment