Zvonoteca

# Marţi după-amiaza, pe trotuarul din faţa Casei de Cultură, un fiu de parlamentar şi-a parcat maşina fără nicio jenă, fără să-i pese că oamenii ce urmau să treacă prin zona respectivă erau nevoiţi să coboare de pe trotuar şi să-i ocolească maşina pentru a-şi putea continua drumul. Omul s-a dat jos ca un macho man, vorbim la telefonul mobil, şi şi-a văzut de drum, fără să-i fie teamă că se va trezi cu vreo amendă. Asta înseamnă să fii „bazat”, să fii fiu de parlamentar. Doamne ajută să mai iasă o dată tăticu, c-apăi să vedeţi voi ce smecher de şmecher mă fac.

# La fel cum e vorba cântecului „vin feciorii în sat, vin de la arat”, s-au întors de la muncă, sâmbătă seara, şi doi oameni de-ai locului. Nu ştim dacă sunt chiar din municipiu ori din zonele limitrofe, cert e că unul era la volanul tractorului, iar celălalt stătea ghemuit într-un container metalic, prins de spatele tractorului. Printre scule şi alte chestii de care oamenii au avut nevoie la lucru, s-a strecurat cumva şi omul. S-au riscat, nu glumă. În loc că fim noi, în spatele tractorului putea ajunge o maşină de poliţie, iar băieţii cu epoleţi nu ar fi trecut cu vederea o astfel de năzbâtie.

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Zvonaras de doi lei. Nu ai curajul sa te pui rau cu puterea. De ce nu ai curajul sa dai numel3 si nr. masinii. Si sa dai si daca boacterii de la locala si-au facut datoria.

Leave a Comment