Paula Vişan, eroul din poarta echipei HC Zalău

Handbal Club Zalău a obţinut duminică după-amiaza prima victorie pe teren propriu din acest sezon, după ce obţinuse două succese şi în deplasare. Un aport considerabil la victoria în faţa Craiovei l-a avut protarul Paula Vişan, care a apărat patru aruncări de la şapte metri şi alte 15 aruncări din acţiune.

Handbal Club Zalău a urcat pe poziţia a opta în clasamentul Ligii Naţionale după victoria obţinută duminică după-amiaza, pe teren propriu, în faţa formaţiei SCM Craiova. Handbalistele pregătite de Tadici au practicat un joc foarte bun, cu o evoluţie foarte bună pe faza de apărare, dar şi cu o prestaţie de excepţie a portarului Paula Vişan, care a apărat patru aruncări de la şapte metri, plus alte 15 aruncări din acţiune. O evoluţie cum rar s-a mai putut vedea în Sala Sporturilor din Zalău din partea unui portar, ceea ce, cu siguranţă a stârnit şi interesul selecţionerilor.
Zalăul a avut 14 – 8 la pauză, iar repriza a doua s-a încheiat la egalitate, 11 – 11, scorul final devenind 25 – 19. Echipa zălăuană a avut şi un moment de cădere, în care jocul nu a mai funcţionat la fel de bine, asta după ce antrenorul Gheorghe Tadici a introdus în teren jucătoarele de rezervă. Situaţia pe tabelă a devenit 23 – 19, de la 22 – 11, dar Anamaria Dragut şi Cristina Nica au mai marcat de două ori pentru Zalău, stabilind scorul final, 25 – 19.
„Mă simt foarte bine de când am venit la Zalău. Evoluţia mea se datorează modului în care ne antrenăm, a antrenorului, dar şi a jucătoarelor, care mă susţin. Este o victorie foarte importantă pentru noi, în primul rând una de moral. Aveam nevoie să „spargem gheaţa” şi pe teren propriu şi sunt convins că vor veni şi alte victorii”, a declarat Paula Vişan.
„Paula Vişan a avut un aport foarte important la rezultatul final. A apărat aruncări de la şapte metri, dar şi din situaţie de „unu la unu”. Şi fetele au jucat bine pe faza de apărare, iar când există o reciprocitate între poartă şi apărare, lucrurile ies bine la final”, a afirmat Gheorghe Tadici.
„Ţin să o felicit pe portarul Paula Rădulescu, care a avut o evoluţie foarte bună”, a precizat şi antrenorul Craiovei, Bogdan Burcea.
În cadrul etapei a VII-a s-au mai înregistrat rezultatele: CSM Bucureşti – CSM Cetate Devatrans 38 – 21, CSM Roman – HC dunărea Brăila 18 – 20, Danubius Galaţi – „U” Cluj 27 – 19 şi Unirea Slobozia – Măgura Cisnădie 18 – 21. Partida dintre CSM Bistriţa şi Corona Braşov se joacă mâine, iar CSM Ploieşti şi HCM Râmnicu Vâlcea este programat duminică, începând cu ora 11.

One Thought to “Paula Vişan, eroul din poarta echipei HC Zalău”

  1. Dle Burcea o cheama Paula Visan ( Teodorescu) pe portarita Zalaului si NU Radulescu- ( Ungureanu) Ziaristul trebuia sa sesizeze greseala.. Bravo,felicitari Paula Visan ,pt evolutie !!!

Leave a Comment