Disperare şi neputinţă: bărbatul din Şamşud dispărut în condiţii misterioase este de negăsit de trei săptămâni

 

Bărbatul din Şamşud, dat dispărut în urmă cu mai bine de trei săptămâni este de negăsit. Familia nu are niciun fel de indicii iar Poliţia nu i-a dat de urmă omului în ciuda eforturilor şi a activităţilor de căutare desfăşurate până în acest moment.

Palko Domokoş, de 47 de ani, a dispărut fără urmă joi, 29 septembrie, iar de atunci familia şi prietenii îl caută cu disperare, gândindu-se la ce e mai rău. Soţia bărbatului  anunţase, la data dispariţiei, Poliţia, spunând că soţul său a plecat dimineaţa la locul de muncă și nu s-a mai întors la domiciliu. Ultima dată când femeia a luat legătura cu acesta a fost în data de 29 septembrie, după terminarea programului,  când acesta i-a telefonat spunând că se va întoarce acasă cu autobuzul de ora 18. Familia adresează un apel tuturor celor care pot furniza o informaţie care să ducă la găsirea bărbatului.

Semnalmentele celui dispărut sunt: înălţime 1.77 m, greutate 90 kg, ten măsliniu, ochi verzi, păr negru, frizură îngrijită. În ziua în care a dispărut, bărbatul era îmbrăcat cu o pereche de blue-jeans şi un tricou culoarea albastru. În picioare purta încălţăminte tip adidas, de culoare maro. Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la bărbatul dispărut sunt rugate să sune la apelul unic de urgenţă 112. Nu avem nicio informaţie, căutările continuă şi la nivelul IPJ, dar şi la nivelul posturilor de poliţie din localitatea de domiciliu a dispărutului cât şi din cele învecinate.

Toate posturile de Poliţie au fost alertate însă deocamdată nu există niciun fel de indicii care să conducă cu certitudine către o rezolvare a acestui caz, spun reprezentanţii IPJ Sălaj.

 

Leave a Comment