Atac dur din partea deputatului Mirel Taloş după declaraţiile lui Klaus Iohannis privitoare la căsătoriile homosexuale

“Daca este de accord cu căsătoriile homosexuale, Klaus Iohannis nu reprezintă valorile creştine şi nu respectă valorile creştine. Nu reprezintă nici măcar bunul simţ”
Preşedintele Klaus Iohannis şi-a exprimat opinia în legătură cu căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi a reuşit să îşi atragă nenumărate critici. Întrebat în legătură cu iniţiativa de modificare a Constituţiei în sensul în care să se prevadă explicit că nu se pot căsători două persoane de acelaşi sex, Klaus Iohannis a lăsat să se înţeleagă că este de accord cu căsătoriile homosexuale, afirmând că “trebuie să revenim la toleranţă şi acceptarea celuilalt, acceptarea celuilalt cu bune şi cu rele, nu suntem toţi la fel”. De asemenea, Klaus Iohannis a afirmat că ‘sunt adeptul toleranţei, încrederii şi deschiderii faţă de celălalt”. Aceste afirmaţii au ajuns şi în presa internaţionala, spre exemplu ziarul Washington Post a scris că “Preşedintele României face apel la toleranţă faţă de cuplurile de acelaşi sex”
Deputatul ALDE Mirel Taloş a reacţionat extrem de dur faţă de aceste declaraţii ale preşedintelui. “Am semnat şi eu iniţiativa civică de modificare a Constituţiei pentru clarificarea faptului că o căsătorie se face între persoane de sexe diferite, iniţiativa pe care au semnat-o trei milioane de români. Am semnat pentru că eu cred în acest lucru. Sub nici o formă şi sub nici o presiune, internă sau externă, nu trebui ca noi, ca români şi creştini, să acceptăm căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Ca români şi creştini, trebuie să respingem acest lucru. Klaus Iohannis a fost votat preşedinte de către poporul român şi a jurat cu mâna pe Biblie şi pe Constituţie, deodată. Dacă susţine căsătoriile homosexuale, Klaus Iohannis nu-i reprezintă nici pe români nici pe creştini”. M. S.

18 Thoughts to “Atac dur din partea deputatului Mirel Taloş după declaraţiile lui Klaus Iohannis privitoare la căsătoriile homosexuale”

  1. vio

    du-te mirele si bate-ti coasa ca ai ajuns in nimeni asa ca mucles

  2. Anonim

    Taloș comite un obraznic atac la persoană, cu repetate insinuări la modul ipotetic („dacă … nu reprezintă”). Ar fi de dorit ca „Magazin sălăjean” să nu coboare la nivelul suburban al acestuia!

  3. anonim

    Penibilul traseist Talos !Speram sa nu mai ne reprezinte in parlament!

  4. Anonim

    Mai bine ai inghiti o galusca ca te faci de rissss.

  5. Vladimir

    penibil,jenant modul in care pui problema si mai ales momentul in care o faci. Cine esti tu sa iti dai cu parerea despre cum trebuie cineva sa isi traiasca viata, sa faca alegeri, sa fie implinit sau fericit? cine esti tu, vreun Dumnezeu, vreun judecator divin? Tu ai senzatia ca cineva vine sa iti ceara tie parerea ori acordul chiar si in privinta asta? Ai facut prea multe pentru cei care te au ales, ca sa vii acum cu opinia asta inutila si ipocrita, de parca ar interesa pe cineva ce crezi tu despre alegerile cuiva? Esti sub orice critica. Macar nu mai invoca presa internationala, care ti-ar da in cap cu declaratia asta pana te-ar lua ameteala! Nici umor nu ai….vai de cei care s-ar gandi macar sa te mai aleaga dupa ce patru ani ai demonstrat fix NIMIC

  6. Sandu

    Mai lasa-ne cu crestinismul tau obosit si prost inteles. Parca esti din epoca de piatra. Ne faci de ras in lume cu mentalitatea asta de dinozaur, mi-e rusine ca ne-ai reprezentat 4 ani in parlament. Asta este problema ta acum? Fiecare face ce vrea, in plus nu e vorba de casatorii ci de parteneriate, au si oamenii aceia drepturile lor. Tu ai si drepturi care nu ti se cuvin, cele mai multe dintre ele. Clovnule!

  7. Anonim

    asa spera jegosii ca vor mai pupa doua-trei voturi de la fraieri. o dau pe credinta, biserica, „noi romanii”. sa-ti fie rusine, Mirel Talos! Datoriile cand ti le platesti?

  8. Anonim

    Fotografia arată un individ silabisind de pe niște foi. În Parlament? Să silabisești de pe hîrtii? Adică incapabil să te exprimi liber, coerent și succint pe subiectul intervenției TALE?

  9. Kevi

    Iti dai seama Mirele, o data chiar te-am votat. Pe vremea cand erai liberal, nu populist.

  10. Anonim

    Bravo Mirel Talos, Dumnezeu să te binecuvânteze!

  11. Horia

    Este trist ca o problema grava ,casatoriile intre doi barbati sau intre doua femei ,o transformati in disputa politica .Eu sunt impotriva acestor casatorii .Cei care sub anonimat aproba acest lucru trebuie sa-i intelegem si ei sunt homosexuali .Cei care postati spuneti deschis daca acceptati asemenea casatorii .

  12. Anonim

    Horia ,ai dreptate ,nu trebuia transformat acest subiect intr-o disputa preelectorala .Nici eu nu sunt de acord cu aceste casatorii si ar trebui un referendum cat de urgent ca odata pentru totdeauna sa fie clar inscrisa in Constitutie prevederea ca ,casatoria poate fi doar intre un barbat si o femeie.

  13. orlando

    depune juramantul cu mana pe biblie, idiotilor

  14. Noi

    Jeg ! Cand ma gandesc ca te-am votat, parca mai bine mergeam sa ma kak !

  15. Noi

    Corine, nu mai bine mergi la buda?

  16. Liviu

    Cand am parasit PNL si am trecut PLR ulterior ALDE am sperat ca veti un presedinte de partid cu vederi liberale .Din pacate ati esuat lamentabil.Ati promovat in partid traseisti si oameni fara caracter.Eu nu voi mai gresi si la vot voi taxa ALDE ca atare!

  17. finu

    Sunt salajan am locuit in zalau tot timpu am crezut ca salajeni au ogndire maisanatoasa carestu doar suntem in suntem in centru tari dar sunt dezamajit profund cand aud asemenea cuvinte sase castoreasca2tauri savafierusine inseamna ori santeti prosti ori nu ginditi si atunci trebuiti scosi din societate si mai lasatima cu democratia prpst inteleasa

  18. Anonim

    Bine ca in ALDE sunt adevarati liberali…in timp ce alte tari merg inainte noi ne intoarcem in epoca de piatra cu oameni care au gandire de genul….

    „Mințile luminate discută idei; mințile mediocre discută evenimente; mințile mici discută oamenii.” Eleanor Roosevelt

Leave a Comment