Cum publicam anunturi in ziare nationale?

Pe piata din Romania exista ziare de larga raspandire nationala ce apar in versiune tiparita precum: Jurnalul National, Adevarul, Romania Libera, Evenimentul Zilei, Ziarul Financiar, Bursa, Click, Libertatea, Curierul National, Capital, National si Puterea. Toate ziarele mentionate sunt cotidiene si apar de luni pana vineri sau chiar pana sambata.

Publicarea de anunturi intr-un din ziarele nationale de mai sus se face dupa cum urmeaza:

  1. Accesati websiteul: Anunturi Ziare sau Anunturi Romania Libera , selectati ziarul dorit, iar apoi alegeti rubrica si introduceti textul anuntului si alegeti aparitia. Toate procedura este automata, iar in final veti primi o factura, pe care o veti putea achita prin SMS, Card, Banca, Trezorerie sau posta.
  2. In cazul in care doriti publicarea unui anunt de citatie este nevoie sa accesati websiteul Citatii Ziare si sa urmati aceiasi pasi de mai sus.

Publicarea anuntului dvs se va face in maxim 24-48 ore lucratoare din momentul confirmarii platii si se va face strict in versiunea tiparita a ziarului ales, scutindu-va de un eventual drum catre o agentie de publicitate.

De asemenea, puteti publica anunturi local in Bucuresti folosind website-ul Anuntul Telefonic , fiind singurul ziar ce se distribuie in capitala si lider de piata.

Leave a Comment