Update: Mutări şoc în conducerea echipei FC Zalău

Deşi evoluează de opt ani în Liga a III-a, neavând stabilit nici în acest sezon ca obiectiv promovarea în eşalonul secund, FC Zalău îşi întregeşte conducerea. Astfel, alături de preşedintele Ioan Morar, de directorul executiv Gabriel Magdaş şi de directorul de competiţii Paul Georgescu, în conducerea clubului vor mai fi cooptaţi fostul arbitru Robert Goie, care va ocupa funcţia de secretar şi observatorul Doru Matei. Goie şi-a început activitatea de miercuri după-amiaza, în timp ce Doru Matei va începe munca la clubul zălăuan doar din luna ianuarie a anului viitor.

Promovată în vara anului 2008 în Liga a III-a, în speranţa că, după câţiva ani, zălăuanii vor revedea o echipă de liga secundă, aşa cum a fost Armătura, FC Zalău evoluează după opt ani tot în eşalonul trei. S-au schimbat jucători pe bandă rulantă în toţi aceşti ani, s-au încercat variante cu jucători autohtoni, cu fotbalişti din afara judeţului, iar rezultatul a fost aproape acelaşi în fiecare an, continuarea în Liga a III-a.
FC Zalău a început noul sezon cu un un lot mult schimbat faţă de cel din sezonul trecut, dar şi cu un director nou, pe care preşedintele Morar l-a adus încă din sezonul trecut, dejeanul Gabriel Magdaş, care l-a înlocuit pe zălăuanul Călin Puşcaş.
Dacă la nivel de lot, formaţia zălăuană nu arată foarte bine, ocupând doar locul opt după primele cinci etape, clubul zălăuan va avea o conducerea cât se poate de stufoasă. Alături de preşedintele Ioan Morar, de directorul executiv Gabriel Magdaş şi de directorul de competiţii Paul Georgescu, din conducerea clubului vor mai face parte fostul arbitrul Robert Goie, care este şi jurnalist la săptămânalul Sportul Sălăjean şi observatorul Doru Matei. Goie va ocupa postul de secretar, începând munca la FC Zalău chiar de miercuri, în timp ce Doru Matei va începe colaborarea cu clubul zălăuan abia din luna ianuarie a anului viitor.
Preşedintele Ioan Morar a fost scurt în declaraţii, afirmând că „Doru Matei va face parte din conducerea clubului, dar încă nu ne-am gândit la o funcţie. El va începe munca doar în luna ianuarie a anului viitor. Atunci vom şti cu exactitate şi funcţia pe care o va ocupa. Robert Goie va fi secretar în cadrul clubului, iar el a început munca chiar de astăzi (miercuri, n.r.)”.
Robert Goie a activat aproape 12 ani în cadrul Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj, iar în ultima perioadă a activat în cadrul Comisiei Judeţene de Arbitri din Satu Mare.
Doru Matei este observator de arbitri în cadrul Ligii a III-a, dar şi ofiţer judeţean de dezvoltare în cadrul Comisiei Centrale de Arbitri.

3 Thoughts to “Update: Mutări şoc în conducerea echipei FC Zalău”

  1. Sunt mai multi in conducere decat pe teren. Oare acesti „specialisti” sunt platiti din banii de la consiliu?

  2. Ioan

    Poate ca asa vom vedea si un alt fel de gandire in strategia fotbalului salajean. Cu ce a fost pana acum ne-am cam lamurit. Trebuia o schimbare. Succes!

  3. Anonim

    Domnu Goe de la PSD nu se mai satura de functii, nu il cauta tanti Mamitica?

Leave a Comment