Pesediștii Gheorghe Pop și Iuliu Nosa, în capul listelor pentru parlamentare

Desemnarea ordinii social-democraților pe listele cu care PSD Sălaj va intra în lupta pentru alegerile parlamentare din acest an a creionat, vineri, momente destul de tensionate în cadrul partidului. Cu șanse pentru a ajunge în capul listei PSD pentru Camera Deputaților, actualul deputat Iuliu Nosa și contracandidatul său, primarul Jiboului – Dan Ghiurco, s-au luptat „la cuțite” (a se citi „lobby” – n.r.) pentru a ocupa prima poziție, care, teoretic, i-ar trimite aproape sigur în Parlament. Deși lucrurile păreau destul de clare în ceea ce privește susținerea de care ar fi beneficiat Iuliu Nosa, ca fiind favoritul social-democraților sălăjeni, o parte din socotelile pe care și le-a făcut deputatul au fost date peste cap în ultimul moment. Oarecum surprinzător, numărul celor care l-au susținut pe Dan Ghiurco a crescut peste noapte, însă insuficient pentru a-l depăși pe cel al susținătorilor lui Iuliu Nosa. Astfel, cu 25 de voturi obținute, deputatul Iuliu Nosa l-a devansat pe Dan Ghiurco la o diferență de doar un singur vot.
În ceea ce privește momentul votului privind ordinea candidaților PSD Sălaj pe lista pentru Senat, situația a fost mult mai puțin tensionată. Cu 41 de voturi obținute, actualul senator Gheorghe Pop l-a redus la tăcere pe principalul său contracandidat, Filonaș Chiș, care a adunat în dreptul numelui său doar 14 voturi. No comment.

16 Thoughts to “Pesediștii Gheorghe Pop și Iuliu Nosa, în capul listelor pentru parlamentare”

  1. Anonim

    Sa se revizuiasca primesc! dar sa nu se schimbe nimic! Cota de ce nu are loc pe lista?

  2. Aladin

    Slab partid, la ce contracandidati au avut cei 2 era normal sa iasa tot ei! Ce Cota, ce Ghiurco ce Filonas, de restu nu am auzit?
    Cum am zis, mai buni decat cei doi, nu au din pacate!
    Sper sa-si dea si ei seama si sa reformeze partidu in viitorul mandat !

  3. Anonim

    Sexoasa Raluca Gireada cu cine a votat?

  4. eu

    e bine, bine, e foarte bine….si la vara cald.

  5. Omonim

    Eu vă rog să fiți serioși,cota,ghiurco si filonas sunt cei mai buni din lună.Iar pop si cu nosa doar pe soare mai încap !

  6. Anonim

    Schimbarea ,primenirea clasei politice.Reformarea PSD si a partidelor rumanesti.Oameni noi in politica.Strasnic pArtid PSD.

  7. Tăunu

    Porcii ăştia, cu PSD-ul lor au introdus pensiile speciale şi grupele de muncă, sărăcind pensionarul de rând. Tu-le muma lor în gură !

  8. Anonim

    Nu mai votati nulitatile,nu conteaza partidul ci oamenii.UDMR,PSD,PNL,PMP,NU MERITA VOTUL NOSTRU.

  9. Chiar nu merita votati!Ei incearca sa profite ca merg pe liste. Cel putin Pop e total pe dinafara. Mare greseala dle Marc ! Bode isi rade in barba. Poate va mai ganditi….Cam aceeasi sansa care o avea Pop la primaria Zalau-zero! O sa regretati!Pe mine sa ma considerati fost alegator PSD (de 4 legislaturi)daca lista ramane asa. Alti 12 colegi gandesc la fel,iar familiile cu 3-4votanti deasemenea! Chiar nu va ganditi????**??????))))))

  10. Sim G

    Scarbos ! PSD Sj o sa plateasca pt lipsa de curaj , a liderului , sa nu deranjeze pe fosti parlamentari , care trebuie sa moara pt a ceda ! Pacat!!!!!!!!!!

  11. Sorin

    Povestioara :
    In anul 2004, inainte de alegerile parlamentare, PSD-ul, mare partid democrat la acea vreme, a hotarat organizarea de alegeri interne pentru stabilirea candidatilor, cum scrie la carte, cu sectii de votare, urne, buletine de vot, etc. Dar ce sa vezi, dupa alegerile interne, SURPRIZA mare, pentru Camera Deputatilor a iesit tot Liviu Bara, care era deputatul in functie, cred ca trei mandate, adica 12 ani. In urma alegerilor interne, sedinta mare la PSD, unde s-a pus problema debarcarii lui Bara, motivul fiind cele 3 mandate, un al patrulea fiind considerat prea mult de unii. Cine credeti ca a fost cel mai vehement, cel care a facut spuma la gura de atata agitatie, cine la dat jos pe Bara si s-a pus in locul lui candidat ? Raspuns : nea Nosa, cel care acum face si el 12 ani, adica 3 mandate de parlamentar ! Oare nu e prea mult ? Parerea mea e ca ar trebui sa ne laseeee, ma mir ca nu s-a gasit cineva cu SPUME LA GURA, sa-i atraga atentia cum a facut si el in urma cu 12 ani ! Lasa-neeee ! Lasa-neeee !

  12. Anonim

    Judetul asta chiar nu are cativa tineri scoliti si entuziasti care sa schimbe panaramele astea politice?

  13. Aladin

    Nu prea are. Daca te uti in toate partidele vezi doar tineri cu burta si impresii. Aia scoliti nu au loc de presedintii de la tineret, iar presedintii de la tineret vor sa imbatraneasca, fara reforme, fara programe, fara nimik. Cum apare unu mai destept, este marginalizat sau nu i se spune programul. La un judet mic la ce te astepti. Majoritatea oamenilor capabili raman la CJ sau BH. Cei care doresc sa se intoarca nu o fac pentru politica.
    Politica fac doar cei care vor un post caldut in administratie….

  14. Anonim

    si eu si familia mea am votat constant PSD acum nu vom vota ,vrem schimbarea criteriilor de a accede in parlamentul tarii, sanse pentru tineri, e suficient un singur mandat pentru o persoana, anual ,cel ales sa vina la judet cu bilantul si contributia sa la bunul mers al comunitatii

  15. Anonim

    PARLAMENTUL TARII nu este loc de dormit si de jucat pe mobil si nici loc pentru adunarea afaceristilor ,coruptilor sau farsorilor .CEREM integritate,competenta ,respect ,dragoste de neam si tara, loialitate ,

  16. Anonim

    Eu m-am suparat d-le Buboi ca moderatorii de la Mag.Salajean te lasa sa scrii pe aici.Daca v-ar pune la scoala acuma ati ramanerepetent in clasa a 4 a.Doamne ai mila de noi.

Leave a Comment