Brazii de Crăciun pot fi comercializaţi doar în locurile aprobate de Primărie

 

Primăria Municipiului Zalău a anunţat locurile din care zălăuanii vor putea să cumpere brazii de Crăciun. În acest an oferta de la “stat” este cea mai slabă din ultimii ani,  aceasta pentru că Direcţia Silvică scoate la vânzare doar  500 de brăduţi,  în condiţiile în care  în anii trecuţi zălăuanii au cumpărat la preţuri mai mult decât decente, de la aceeaşi Direcţie, peste 4000 de brazi, anual.

Oferta extreme de săracă a Direcţiei Silvice îi va favoriza însă pe comercianţii particulari care, neavând o concurenţă serioasă, vor avea grijă să salte preţurile cu simţ de răspundere. Cert este că fiecare zălăuan îşi doreşte un brăduţ sau măcar o creangă  în casă, astfel încât, locurile aprobate de Primărie în acest an sunt aproximativ aceleaşi ca şi anul trecut: Zona Sălii Sporturilor, în cartierul Brădet – magazinul Codiflor, Parcarea din spatele clădirii primăriei, zona amenajată din apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă precum şi în Piaţa Centrală şi Piaţa “Dumbrava”.

2 Thoughts to “Brazii de Crăciun pot fi comercializaţi doar în locurile aprobate de Primărie”

  1. ALEAR

    Avem o oferta cu totul speciala si noua pentru cei doritori sa colaboreze cu noi si sa lucreze in timpul liber sau full-time, la alegere. Castigurile sunt imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Dar solicitam seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:aurelia.brebeanu@gmail.com

  2. Petre Buboi

    Salut ,sunt Petre Buboi
    Brazi de Craciun vand cei din camar si fac legea fara de lege in Salaj si Romania.
    Rog sa se ia masuri

Leave a Comment